Izaberite stranicu

Vaše finansiranje počinje ovde

Naši klijenti

SFS podržava mala i srednja preduzeća sa 2-50 milliona EUR godišnjeg prihoda u ostvarenju njihovih finansijskih i poslovnih ciljeva.

Kreditne linije

Kao partner mnogih banaka i fondova, SFS će pronaći najbolje rešenje za finansiranje vaših obrtnih sredstava ili nabavku opreme. Naša ekspertiza omogućava bržu realizaciju kreditnih aranžmana pod najpovoljnijim uslovima.

Finansijska kontrola

Možemo uspostaviti mesečnu kontrolu finansijskih izveštaja Vašeg preduzeća u cilju poštovanja pozitivnih zakonskih propisa, smanjenja troškova, podizanja boniteta i profitabilnosti.

Projektno finansiranje

Ukoliko posedujete lokaciju za izgradnju i građevinsku dozvolu mi ćemo vam obezbediti projektno finansiranje za izgradnju vašeg stambenog ili poslovnog objekta.

Finansijsko savetovanje

SFS će Vas savetovati u aktivnostima preuzimanja i prodaje kompanija. Takođe, možemo izvršiti procenu vrednosti kapitala, izraditi biznis plan i zajedno sa Vama prevazilaziti različite finansijske izazove sa kojima se kompanija susreće.

Partneri

Naši partneri Vam mogu pružiti knjigovodstvene usluge, obračun zarada, poresko savetovanje, usluge interne i eksterne revizije, kao i  pravnu i IT podršku.

Finansijsko savetovanje i finansijska kontrola. Tu smo da obezbedimo rezultate.

Osnivač

Vladimir Brkić je ekspert iz oblasti finansija sa međunarodnim iskustvom. Bio je bankar i broker a potom je postao vlasnik brokersko-dilerskog društva koje je preuzeto od strane KBC grupe iz Brisela, Belgija.
Vladimir je član odbora direktora Belgijsko srpske poslovne asocijacije BSBA-BSPA. Diplomirao je na Beogradskom univerzitetu, a trenutno je doktorand na studijama poslovne ekonomije.

Adresa

Esad Pašina 21
11000 Beograd

14 + 10 =